Punëtori i larguar nga puna, tenton të hidhet nga kati i 11 i KEDS-it

0
200

Para pak minutash njëri nga punëtorët e larguar nga puna nga KEDS, ka tentuar të hidhet nga kati i njëmbëdhjetë i objektit të kësaj kompanie.

Mësohet se punëtori që tentoj të hidhet është nga Mitrovica.

Fatmirësisht në atë moment kanë reaguar kolegët e tij dhe e kanë ndaluar, ata thonë se skena ka qenë si nëpër filma.

Ky është vetëm njëri nga 95 punëtorët që dje janë larguar nga puna në KEDS, ani pse kishin pasur kontrata të rregullta.

Këtë e konfirmon edhe Rashit Gashi nga Federata e Sindikatës së Pavarur të “Elektro-Kosovës”, raporton lajmi.net

Kujtojmë se në kohën e privatizimit të kësaj kompanie, Besim Beqaj ministër i zhvillimit ekonomik atë kohë kishte premtuar që asnjë punëtorë me kontrata të rregullta nuk do të largohej nga puna./ Lajmi.net