Arta Dragusha ka nevojë për shërim jashtë vendit, ta ndihmojmë atë dhe familjen e saj!

0
590

Arta Dragusha është 29 vjeçare me profesion juriste nga Prishtina

Arta Dragusha është diagnostifikuar me sëmundjen Hoch Malingen Sarkom.

Për ta trajtuar sëmundjen Dragusha duhet të  shkojë në Munih pasi që ajo ka nevojë për ndihmën e mjekëve specialistë të kësaj klinike

Dhe për ta shëruar sëmundjen e saj i duhen 120.00 euro e kjo shumë për Artën dhe familjen e saj është e papërballueshme, njerëzitë e vullnetit të lirë ta ndihmojnë këtë vajzë që të shkojë të shërohet dhe ti kthehet buzëqeshja kësaj vajze dhe familjes së saj si shumë të tjerave.

Të gjithë ata që dëshirojnë ta ndihmojnë Artën kjo është konto e saj ku mund ti dërgoni paratë:

IBAN:De 67 7004 0041 0671 015601
BIC: COBADEFFXXX
Arta Dragusha

0

Action Coin