Zyrtare: Doellman-Kosova, vjen vendimi

0
225

Sekretari i Federatës së Basketbollit të Kosovës, Hoxha ka folur për basketbollistin amerikan, Justin Doellman, i cili i mbrojti ngjyrat e Kosovës në pesë ndeshjet kualifikuese.

Ai mungoi me Bullgarinë, për shkak se i ka nisur përgatitjet me klubin e tij, Barcelona, shkruan Zëri.
Kishte filluar të spekulohej se amerikani nuk do të luajë më për Kosovën, por Hoxha zbardh gjithçka rreth këtij rasti.

“Doellman ka tri vjet kontratë me FBK-në dhe është në dispozicion”, ka deklaruar ai.

Action Coin