Ky është i dyshuari për vrasjen e trefishtë në Gjakovë (FOTO)

0
1310

I dyshuari për vrasjen e tre personave në Çarshinë e Gjakovës, ende është në arrati dhe policia nuk ka arrestuar askënd.

I dyshuari për vrasjen e tyre është Gjelbrim Gjoshi i cili kishte pasur konflikt të më hershëm me dy vëllezërit e njohur si Madanaj.

Vrasja që ka ndodhur në kafiterinë “Deep Bar” në Gjakovë, ka lënë të vdekur dy vëllezër, Valon Islamaj 35 vjeçar dhe Ilir Islamaj 28 vjeçar si dhe Zef Krasniqi, 37 vjeçar.

gjoshi

Action Coin