Sot Kosova mbyllë aventurën në Rio

0
88
Vijona Kryeziu është atletja e cila do jetë sportistja e fundit nga Kosova e cila do të garojë në Lojërat Olimpike.

Atletja kosovare do merr pjesë në garën e 400 metrave vrapim në atletikë.

Vrapimi i kosovares dhe i konkurentëve tjerë në këtë garë starton rreth orës 16:00.

Kujtojmë se dje pikërisht në atletikë u eleminua edhe Musa Hajdari. /Sportali.net

Action Coin