Thaçi ngushëllon francezët, thotë se është në anën e tyre

0
99

“Kosova mbështet Francën në këto orë të errëta. Ngushëllime familjeve dhe miqve. Franca do të mbizotëroj. Me ne nga ana juaj”, ka shkruar Thaçi në Twitter.

Action Coin