Ja kush i bëri bashkë Tunën e Dafinën (VIDEO)

0
143

Të dyja njihen për muzikën dhe stilin e veçantë që kanë.

Bëhet fjalë për këngëtaret, Dafina Zeqiri dhe Tuna të cilat vite më parë kishin raporte të mira ndërmjet vete, shkruan Magazina.al.

Tashmë këto dy këngëtare janë rivale si në muzikë ashtu edhe në jetën e përditshme pasi ndërmjet tyre nuk ekzistojnë fare raporte, përcjell Magazina.al.

Mirëpo atë kohë ishte 2po2 i cili i bëri bashkë Tunën dhe Duffyn për të sjellë projektin e tyre i cili titullohej “Vibes” e që të gjithë e mbani mend./Magazina.al