Njihuni me gruan dhe fëmijët e hoxhë Elvis Naçit (FOTO)

0
2380

Elvis Naçi është imami i njohur nga Shqipëria, i cili kohën e fundit ka fituar simpatinë e shumë shqiptarëve. Ai me predikimet e tij ka arritur të zgjoj interes të madh tek besimtarët e fesë islame.

Ligjëratat e Naçit janë me të ndjekurat në internet, çka e benë imamin nga Tirana “hit” të këtij Ramazani, shkruan Magazina.ale

Ai po konsiderohet si një hoxhë me ndryshe nga të tjerët, siç jemi mësuar të shohim deri tani. Përpos nga fjalët, ka arritur të krijoi edhe një imazh krejtësisht ndryshe nga kolegët e tij.

Naçi jo vetëm që nuk bartë uniforme fetare, por vishet me një stil modern dhe mban një frizure karakteristike.

Ndryshe hoxhë Naçi është i martuar dhe ka tre fëmijë, dy djem dhe një vajzë. Kështu ai krahas angazhimeve fetare, gjen kohë edhe për familje, duke dëshmuar që është një bashkëshort dhe baba i mirë.
elvis1elvis2elvis3elvis4

Action Coin