“Suedia kurrë nuk do të gjejë një tjetër Ibrahimoviç”

0
82
Trajneri i Komëbtares suedeze, Erik Hamren ka folur rreth pensionimit të Ibrahimoviçit mga Kombëtarja suedeze.

Ibrahimoviç është pensionuar me ndeshjen e mbrëmshme kundër Belgjikës. Edhe pse nuk arriti ta mbyllte karrieren në Kombëtare me kualifikimin nga grupi ai e mbylli si top golashenues dhe si legjend e padiskutueshme e Suedisë.

‘ Do të jetë e pamundur të gjindet një tjetër Ibrahimovic, është thejsht e pamundur,” tha Hamren.

” Ne nuk do të mund ta gjejmë një tjetër Ibrahimoviç pasi ai është special dhe unik ” – ka përmbyllur Hamren. /Sportali.net

Action Coin