Sigurohet Qendra Historike në Prizren (VIDEO)

0
82

Dy javë pasi humbi jetën vogëlushja tre vjeçare Xheneta Gashi, autoritetet tashmë kanë filluar të ndërmarrin masa që dicka e tillë mos të përsëritet më.

Ministria e Kulturës ka ndarë 50 mijë euro për të parandaluar shembjen e objekteve të vjetra në Prizren, njofton Klan Kosova.

Megjithatë për prizrenasit këto mjete janë të vonuara dhe të pamjaftueshme.

Action Coin