Kjo është foto e fundit që postoi Fjolla, pak para aksidentit (FOTO)

0
177

Fjolla Morina gjendet në Shkup pas pësimit të një aksidenti të rëndë.

Ajo po trajtohet pas aksientit të rëndë të pësuar, ndonëse nuk ka ndonjë informatë për gjendjen e saj, teksa ajo vet nuk ka përfaqësues për media që të kuptohet ndonjë informatë, shkruan Telegrafi.

LEXO EDHE: Pas aksidentit, Fjolla Morina dërgohet urgjent në Shkup (FOTO)

Foto e fundit e postuar prej saj një ditë më parë në Instagram është me vajzën e vogël të saj, Alayah.

Alayah po rritet me ritme të shpejta dhe shpresojmë të gjithë se pranë saj do të jetë edhe nëna Fjolla. /Telegrafi/fjollainsert

Action Coin