Shikoni sa është rritur djali i Vedat Ademit (FOTO)

0
129

Ndonëse është shprehur për gazetën Express se është duke punuar për projektet ë tij më të fundit, sërish për këngëtarin Vedat Ademi familja është e para.

Ai ka vendosur të kalojë këtë shtunë me ta dhe kanë zgjedhur Dajtin për të kaluar një ditë ndryshe. Vedati ka postuar një foto në Instagram ku ndodhet në teleferik së bashku me bashkëshorten dhe vogëlushin e tyre JonArt, i cili është rritur mjaft.
vedatademidjali

Action Coin