Numri i madh i veteranëve të luftës, ka zënë me “duar në xhepa” Mustafën (VIDEO)

0
65

Numri i madh i veteranëve të luftës së Ushtrisë Clirimtare të Kosovës që po kërkojnë t’iu njihet statusi, e ka zënë në befasi kryeministrin Isa Mustafa.

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi po thotë se janë 46,000 kërkesa të ish-pjesëtarëve të UÇK-së që po kërkojnë statusin e veteranit, ndërsa sipas kryeministrit ky numër i tejkalon të gjitha parashikimet dhe tejkalon qëndrueshmërinë buxhetore, por është çështje që duhet të bisedohet më tutje.

Action Coin