Ende nuk dihet për fatin e Brezovicës (VIDEO)

0
115

Afati i fundit që i është dhënë kompanisë fituese franceze për tenderin e Brezovicës ka qenë data 31 maj.

Mirëpo, ende nuk dihet për fatin e Brezovicës nëse do të dështoj apo do të fillohet puna, deri sa komiteti ndërministror të vendos nëse i ka përmbushur kushtet financiare ose jo konsorciumi për fillimin e punës në kompleksin turistik Brezovica.

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, në emisionin Euro Tribuna ditë me parë tha se për këtë çështje janë angazhuar ekspertë për të kontrolluar dokumentacionin e konsorciumit për Brezovicën, nëse janë përmbushur të gjitha kushtet financiare të përcaktuara me kontratë.

Action Coin