Kjo është fotoja e parë e publikuar e djalit të Sinanit dhe Andrrës (FOTO)

0
2487

Ansi i vogël, djali i këngëtarit Sinan Hoxha dhe i Andrra Destanit duket se do të jetë ai tashmë që do të marrë më shumë pëlqime në Instagram.

Andrra ka postuar kështu foton e tij të parë në Instagram, duke iu uruar kështu të gjithëve natën e mirë.
andrasinaniinsert