Crvena Zvezda shkeli Graçanicën, tifozët vazhduan me kore kundër shqiptarëve

0
96

Ndeshja mes Graçanicës dhe Crvena Zvezdës, nuk i ka ngjarë aspak një takimi miqësor

Cervena Zvezda i ka ‘shkelur’ vendasit duke i mposhtur me rezultat 9:2. Raportohet se gjatë gjithë ndeshjes janë kënduar këngë nacionaliste dhe kundër shqiptarëve të Kosovës.

Ky takim është zhvilluar me lejen e Federatës së Futbollit të Kosovës.