Ja çfarë thotë Veseli për Skenderbeun

0
1523

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, ka kujtuar heroin kombëtarë, Gjergj Kastrioti Skënderbeu.

Ai përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook ka shkruar se Vepra e tij ka qenë burim frymëzimi për çdo luftëtar shqiptar.

Veseli, po ashtu, shkruan se orientimi i tij gjeostrategjik drejt perëndimit, është një mësim dhe amanet që do ne do të vazhdojmë ta ndjekim dhe mbrojmë me fanatizëm.

“Më 6 maj 1405, lindi heroi ynë kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Vepra e tij ka qenë burim frymëzimi për çdo luftëtar shqiptar në përpjekjet shekullore për liri e barazi. Orientimi i tij gjeostrategjik drejt perëndimit, është një mësim dhe amanet që do ne do të vazhdojmë ta ndjekim dhe mbrojmë me fanatizëm”, shkruan ai.

Action Coin