Bahtiri shpreh ngushllime familjes nga fshati Broboniq për vdekjen aksidentale të fëmijut

0
1064
Kryetari Bahtiri shpreh ngushllime familjes për vdekjen aksidentale te femijut nga fshati Broboniq, si pasojë e rënies nga ballkoni i katit të dytë të shtëpisë së tij.
“Në emrin tim personal, në emër të bashkpunëtoreve dhe në emer të gjithë qytetarëve të komunës së Mitrovices shpreh ngushllimet më te sinqerta per humbjen tuaj, jemi të pikëlluar dhe ndjejmë dhembje të madhe për këtë tragjedi” shtoi Bahtiri./Ditori.com/
Action Coin