Arrestohet pronari i bastores

0
111

Gjatë ditës së djeshme në Klinë, është raportuar për një person i cili ka hapë lokalin e tij pasi policia i ka mbyllur atë.

Sipas raportit policor, ATK’ja së bashku më njësitet doganore i kanë mbyllur lokalin për lojëra fati apo ndryshe e njohur bastore, ndërsa i dyshuari ka hapur lokalin, gjithashtu ka hequr dhe dëmtuar vulat zyrtare.

Me urdhër të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.