Një qytetar në Mitrovicë dorëzon në polici 450 euro të gjetura

0
167

Sot në Mitrovicë, një qytetar ka dorëzuar në polici 450 euro të gjetura ka bërë të ditur PK përmes një komunikate.

“Qytetari shumën e parave të gjetura e ka dorëzuar sot në orët e paradites në stacionin policor ‘jugu’ në Mitrovicë. Policia ka nisur procedurat për verifikimin e personit, të cilit i përkasin të hollat. Policia falënderon qytetarin për vullnetin dhe gjestin e tij human”, thuhet në komunikatë.

Action Coin