Serbët e veriut fillojnë fushatën zgjedhore, Qeveria hesht

0
145

Në veriun e vendit ka filluar fushata zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të Serbisë.

Në veri të Mitrovicës kudo janë vendosur pllakata elektorale, ndërkohë Qeveria e Kosovës ende nuk ka dalë me një qëndrim zyrtar rreth kësaj çështje.

Ata vetëm kanë pohuar se tek gjatë javës së ardhshme pritet që të mblidhen për të diskutuar dhe të marrin vendim se si duhet vepruar më tutje. /Ditori.com/

Action Coin