VV thotë Policia ka arrestuar 90 aktivistë

0
106

Policia ka arrestuar mbi 90 aktiviste deri me tash, thuhet në një kumtesë të Lëvizjes Vetëvendosje

“Disa prej tyre janë të lënduar rëndë nga dhuna brutale policore. Dënojmë arrestimin e tyre të padrejtë dhe kërkojmë lirimin e tyre të menjëhershëm”, thuhet në njoftim