Arrestohet prokurorja e krimeve të rënda Vahide Badivuku

0
266

Vahide Badivuku, prokurorja e krimeve të rënda, është arrestuar sot në orët e hershme të mëngjesit

Badivuku është arrestuar nga prokuroria speciale e Kosovës me dyshimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe krim të organizuar, raporton Koha.net.

Badivuku ishte prokurore e rastit Gani Geci të dyshimtë për një vrasje.

Action Coin